AKP Yalova İl Başkanı Mazhar Aydın, İl Kadın Kolları Başkanı Melek Dedecan, Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan, İl Sosyal İşler Başkanı Dr. Ahmet İhsan Altunç, Başkan Yardımcısı Zeynep Şimşek, İl Gençlik Kolları Başkanı Tolga Temel, Başkan Yardımcısı Mehmet Keskin ve Yaşlılar Koordinasyon Merkezi Başkanı Halit Birgin’in katıldığı ziyarette esnafın ‘Kutlu Doğum Haftası’ kutlanarak kırmızı güller ve kitap takdim edildi.

İl Başkanı Mazhar Aydın yaptığı açıklamada, “Biz, AKPliler olarak üstün ahlak sahibi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i örnek alıyor, siyaseti halkımıza hizmet olarak görüyoruz. Bu amaçla özellikle halkımızın daha iyi tanıması için bu kitabı hediye ediyoruz’’ dedi. Esnaf, bu kutlu haftada böyle anlamlı güzel bir kitap ve sevginin,muhabbetin sembolü güllerin hediye edilmesinden çok mutlu oldu.

AKP’den Sugören esnafına Kutlu Doğum hatırası

Fenomenbet style="font-family: Arial; ">AKP Yalova Teşkilatı'nın Kutlu Doğum Haftası anısına Yalova esnafına dağıtmak için hazırladığı kitaplardan bir kısmı Merkez İlçe Yöneticisi Taner KÜLÜŞLÜ tarafından Sugören esnafına da dağıtıldı.

Hz Peygamberi bir kitapla da olsa anmanın onu kalplerde yaşamanın ve yaşatmanın tarifsiz bir duygu olduğunu dile getiren Taner Külüşlü, bu vesile ile Dr. Sadık Eraslan ve Dr. Ekrem Keleş tarafından hazırlanan "En Güzel Örnek: Hz. Peygamber" adlı kitabı Yalova'da dağıttıklarını ve Sugörenli hemşehrilerinin de bu imkândan istifade etmelerini istediğini belirterek, başta Merkez İlçe Başkanı Ömer Aslan olmak üzere emeği geçen bütün teşkilat üyelerine teşekkür ettiğini ifade etti.
Sugören esnafından Aziz Sunker, kitap dolayısıyla Taner Külüşlü'ye teşekkür ederken Hz. Peygamberi hatırlamanın anlamlı olduğunu ve tüm İslam Âlemi’nin Kutlu Doğum Haftası’nı kutladığını dile getirdi.

 

Editör: TE Bilişim