yalova-turkiye-faal-futbol-hakem-sube-secim (6)Tek liste ile gerçekleştirilen kongrede Divan Başkanlığını Ali Osman Şentürk üstlendi. Yalova Amatör Evi Ali Düşmez Konferans salonunda gerçekleştirilen kongre sonrasında başkanlığa Batuhan Kösem ve ekibi seçildi.

TFFHGD Yalova Şubesi’nin 7. başkanı olan Kösem, görev yapacağı 2024-2027 yılları arasında yönetiminde il gözlemcilerimizden Muharrem Dağdeviren, Bölgesel Hakemimiz Muhammed Burak Tufan’ın yanı sıra bölgesel yardımcı hakemlerimizden Mehmet Yıldız ve Batuhan Akkuş yer alıyor.

yalova-turkiye-faal-futbol-hakem-sube-secim (3)Yalovalı hakem ve gözlemcilerin seçim heyecanına Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Ergin Şahinoğlu’nun yanı sıra camianın duayen isimleri Müfit Silahtaroğlu ve Sedat Karaağaç’ta eşlik etti.

Bir önceki dönem başkanlık koltuğunda oturan Ahmet Aydın ve ekibi de dernek üyelerince ibra edildi.

yalova-turkiye-faal-futbol-hakem-sube-secim (2)Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi’nin yeni başkanı Batuhan Kösem,” Kongremize katılarak bizleri onurlandıran camiamızın duayen isimleri Müfit Silahtaroğlu ve Sedat Karaağaç’a ayrıca önceki dönem görev yapmış olan Ahmet Aydın’a ve yönetimine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve Beraberliğimizi daha da ileriye taşımak adına yeni yönetim kurulumuzla birlikte daha başarılı ve verimli bir dönem geçirmeyi hedefliyoruz. Sizlerin destek ve katkılarıyla güzel işlere imza atacağımıza inanıyoruz. Camiamıza hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak Altınova, Sakarya Deplasmanında Galibiyet Arayacak

yalova-turkiye-faal-futbol-hakem-sube-secim (5)yalova-turkiye-faal-futbol-hakem-sube-secim (1)-1

Editör: Arda Yavuz