Yalovagücü İlk Maçında Berabere Kaldı! Yalovagücü İlk Maçında Berabere Kaldı!

Sefa Demir yönetimindeki ilk maçında Yeşil Beyazlılar, son sıradaki Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olurken rakibini 3-0 mağlup etti. Lider Nilüfer Belediyespor’un mağlup olduğu bu haftada puan farkını 3’e indiren Yeşilovaspor’da galibiyet golleri Ramazan Aydın, Ebubekir Yardım ve Umut Kıral’dan geldi.
AHP Spor Tesislerinin ev sahipliği yaptığı zorlu 90 dakikada Berat Can Taşkesen, Hakan Can Yılmaz ve Furkan Köknar hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşmaya atak başlayan Yeşilovaspor muradına 12. dakikada erdi.
Defansın bel kemiği Ramazan Aydın attığı golle takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu gol aynı zaman da ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarıda daha atak ve baskılı oynayan Yeşilovaspor dakikalar 71’i gösterdiğinde Ebubekir Yardım’la farkı 2’ye çıkarttı. Temsilcimiz 80. Dakikada penaltı kazandı.
Beyaz noktanın başına geçen Umut Kıral önce kaleciye takıldı. Fırsatçılığını konuşturan golcü oyuncu rakip takımın uzaklaştırmaya çalıştığı topu tamamlayarak maçın skorunu 3-0 olarak belirledi.
“Yüreklerini ortaya koyan oyuncularımı kutluyorum”
Yeşilovaspor Teknik Direktörü Sefa Demir,” Zorlu bir deplasmandan daha galibiyetle ayrıldığımız ve hedefe olan inancımızı sürdürdüğümüz için çok sevinçliyiz. Zor olacağını biliyorduk. Maçı ilk yarıda koparabilirdik ama olmadı. Ortaya yüreklerini koyan kazanmayı bilen tüm oyuncularımı kutluyorum. Bu takıma sonuna kadar güveniyorum. Her birisi birbirinden değerli kaliteli oyuncular. 2 tane final oynayıp ilk yarıyı zirvede kapatmak istiyoruz” dedi. 
 

Editör: Arda Yavuz