Bu sezon Avrupa kupalarında da ilimizi temsil edecek olan YOSK 5. Hafta maçları kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. 26 Kasım Pazar günü 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak karşılaşma 11:00’da start alacak. Müsabakada Yıldıray Demiray, Cemil Türk ve İsmet Sevinç hakem üçlüsü görev yapacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun himayesinde düzenlenen Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi A Grubunda beşinci hafta heyecanı yaşanacak. Temsilcimiz HDI Sigorta YOSK saha ve seyircisi önünde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak. Daha önce dört maçını kaybeden Murat Saltan’ın öğrencileri evinde oynayacağı karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmek istiyor.

Temsilcimiz kritik maç öncesinde 8.sırada bulunuyor. Bir galibiyetteki Balıkesir ekibi de 6.sırada temsilcimiz karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

4+3 ve Play-in Belli Oldu! 4+3 ve Play-in Belli Oldu!

HDI Sigorta YOSK-Balıkesir Büyükşehir Belediyespor maçının yanı sıra 5. Haftada İzmir Büyükşehir Belediyespor-Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Tosyalı İskenderun-Galatasaray, Gazişehir Gaziantep-Muş BESK karşılaşacak.

Editör: Arda Yavuz