SPOR

2. Amatörde Kritik Maçlar Oynanacak

2. Amatör Küme A ve B Gruplarında hafta sonunda şampiyonluk yolunda ve Play-Off hattında kritik maçlar oynanacak.

23 ve 24 Mart 2024 tarihleri arasında oynanacak müsabakalar öncesinde A Grubunda 13 puana sahip Kirazlı Köyüspor, B Grubunda yine aynı puana sahip Yalova Üniversitesispor liderlik koltuğunda oturuyor. 
A Grubunda 6. Haftanın açılış maçında Yalova Kartalspor ile Çağlarspor kozlarını paylaşacak. Bugün Amatör Saha-1’de oynanacak mücadele 12:00’da başlayacak. Ramazan Karahasan, Zeki Yasin Bafralı ve Muhammet Ömür Mercan hakem üçlüsü mücadeleye atandı. 
24 Mart Pazar günü ise üç maç oynanacak. 14:00’da Amatör Saha-1’de Kirazlı Köyüspor-Armutlu Belediyespor karşı karşıya gelecek. Erdem Sırmacı’nın yöneteceği 90 dakikada Gökhan Çağşırlıoğlu ve Burak Demirel bayrak sallayacak. Aynı saatte Amatör Saha-2’deki mücadelede Samanlıspor ile Yalova Çotanaklar kozlarını paylaşacak. Karşılaşmayı İrfan Demir yönetirken, Mesut Bingöl ve Kadir Akay Menekşeoğlu yardımcılıklarını üstlenecek.
Teşvikiye Mehmet Yurttaş Sahasında 15:30’daki maçta Çınarcık Fırtınaspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya gelirken, mücadelede Sezer Arıcı, Kaan Duman, Yunus Bitken hakem üçlüsü atandı.
B Grubunda 6. Haftanın açılış maçında lider Yalova Üniversitesispor ile 1973 Tokmakspor kozlarını Amatör Saha-1’de 14:00’da paylaşacak. Erdem Sırmacı’nın düdük çalacağı maçta Gökhan Çağşırlıoğlu ve Muhammet Ömür Mercan yardımcı hakemlik görevini üstlenecek.
24 Mart Pazar günü Amatör Saha-1’de saatler 12:00’ı gösterdiğinde İdmanocağı ile Kocaderespor karşı karşıya gelecek. Bu maça Ramazan Karahasan, İrfan Demir ve Kadir Akay Menekşeoğlu hakem üçlüsü atandı.
Armutlu İlçe Stadyumunda Fıstıklı Gençlikspor-Ortaburunspor maçı 15:30’da başlayacak. Bu maça Velat Evran, Musa Efe Erşahin ve Ufuk Biler hakem üçlüsü atandı. Amatör Saha-1’de 16:00’daki mücadelede Paşakent77 Şahinspor ile Çiftlikköy Kültürspor karşı karşıya gelecek. Abdullah Çalar’ın düdük çalacağı maçta, Ayşe Nida Portakal ve Pınar Sarıbel bayrak sallayacak hakemlerimiz olacak.