Orhan Saka Spor Salonunda gerçekleştirilen ve 2 gün süren müsabakalarda 17 ilden toplam 265 sporcu tatamiye çıktı. Nefes kesen mücadelelere sahne olan karşılaşmaları Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar ile eşi Didem Taşolar, Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Kuraş Asbaşkanı Muammer Maden ve Çankırı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Ekrem Şahin’de takip eden isimler arasında yer aldı.
Büyük Erkek/Kadınlar Kuraş Türkiye Şampiyonası’nda Yalova’yı temsil eden sporculardan Zeynep Aydıner 87 kiloda, Fırat Muhtaroğlu’da 81 kiloda Türkiye üçüncüsü olma başarısı gösterdi. Bir diğer sporcumuz Mert Çiçek’te Türkiye beşincisi olarak organizasyonu tamamladı.
Dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Kuraş Asbaşkanı Muammer Maden takdim ederken, sporculara başarı diledi.

UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

Yalova Kuras Turkiye Ucuncusu Spor Bronz Madalya (8)Yalova Kuras Turkiye Ucuncusu Spor Bronz Madalya (7)Yalova Kuras Turkiye Ucuncusu Spor Bronz Madalya (6)Yalova Kuras Turkiye Ucuncusu Spor Bronz Madalya (5)

Editör: Arda Yavuz