90. Yıl Spor Salonda yapılan turnuvanın açılış hamlesini Yalova Emniyet Müdür Yardımcısı Fatma Köse gerçekleştirdi. 2 gün süren ve 6 tur üzerinden yapılan satranç şöleninde 76 sporcu hamle yaptı. 
Nefes kesen müsabakaların ardından Genel Kategoride Mustafa Atay Kaya birinci, Bedirhan Bekri ikinci, Abdullah Emir Karafil üçüncü, Muhammed Emir Özer dördüncü ve Eneshan Tekin’de beşinci olma başarısı gösterdi.
6 turun ardından kızlar kategorisinde şampiyonluğu Nil Bilge Aslançoğlu kazanırken, bu kategoride ikinci Hilal Güvenç, üçüncü Feyza Erdoğan oldu. Dört ve beşinci sıralarda ise Elif Ayza Sarıkaya ve Sebra Caner yer aldı.
2 ayrı kategoride yapılan turnuvamızın ödüllerini dereceye giren sporculara Yalova Emniyet Müdür Yardımcısı Fatma Köse ve polis memurlar tarafından takdim edildi.
Yalova Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat,” Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne organizasyona verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı UEFA C Güncelleme ve UEFA Kaleci B Antrenör Eğitimi Başvuruları Açıldı

Yalova Turk Polis Teskilat Hamle Satranc (4)Yalova Turk Polis Teskilat Hamle Satranc (2)Yalova Turk Polis Teskilat Hamle Satranc (3)Yalova Turk Polis Teskilat Hamle Satranc (1)

Editör: Arda Yavuz