Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleşti Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlık Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Yalova Il Milli Egitim Mudur Okul Ziyaret Yeges Halk Egitim (3)2023-2024 Eğitim-Öğretim Dönemi’nin 2. Yarısının start almasının ardından Yalova İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, rutin olarak gerçekleştirdiği okul ziyaretlerine tam gaz devam ediyor. Müdür Akmeşe son olarak Giyim Sanayicileri Derneği Eğitim Vakfı İlkokulu ve Gazi Abdurrahman İlkokulunu ziyaret etti. 
Akmeşe Bilgi Aldı
Ziyaretlere ilişkin Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Akmeşe, okul ziyaretleri kapsamında Çiftlikköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Beşir ile Giyim Sanayicileri Derneği Eğitim Vakfı İlkokulunu ziyaret etti. Okul-Aile Birliği Yönetim Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, okul yöneticileri ve öğretmenler ile bir araya geldi. Okulda, isteyen tüm öğrencileri kapsayacak ve ücretsiz olarak açılacak halk eğitim merkezi destekli kurslar ile eğitim öğretim faaliyetleri üzerinde ilgililerle istişarede bulundu. Diğer yandan İl Milli Eğitim Müdürümüz Halil İbrahim Akmeşe, Gazi Abdurrahman İlkokulunu ziyaret ederek okul yönetimi ve öğretmenlerle eğitim-öğretim faaliyetleri ve YEGES hakkında sohbet etti” denildi.

Editör: Arda Yavuz