Yalova’da görev yapan futbol hakemlerimiz yarın oynanacak Bölgesel Amatör Ligi(BAL) müsabakasında mesai yapacak. Merkez Hakem Kurulu(MHK) bu sezon birçok maçta görevlendirdiği hakemlerimiz Muhammed Burak Tufan, Batuhan Kösem ve Batuhan Akkuş’u 6. Grubun en kritik maçına atadı.

İkincilik mücadelesi veren Ankara TKİ ile Eskişehirspor 2023-2024 sezonunun son haftasında 12 Mayıs Pazar günü Gölbaşı Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu Stadında 15:00’da kozlarını paylaşacak. Kritik 90 dakikada Bölgesel Amatör Lig hakemlerimizden Muhammed Burak Tufan düdük çalacak. Başarılı hakemimizin yardımcılığını Bölgesel Yardımcı Hakemlerimizden Batuhan Akkuş ile Bursa’dan Davut Güner üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak Bölgesel Amatör Lig hakemlerimizden Batuhan Kösem görevlendirildi. 

Zorlu 90 dakika öncesinde Eskişehirspor 52 puanla üçüncü sırada, Ankara TKİ ise 51 puanla dördüncü sırada yer alıyor. 

Bölgesel Amatör Lig hakemlerimizden Muhammed Burak Tufan, hafta sonunda oynanacak karşılaşmayla birlikte bu sezon BAL’da 16. Maçına çıkmış olacak. Tecrübeli isim ayrıca TFF 3. Liginde 3’kez, Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde ise 2 maçta görev aldı. Bölgesel Yardımcı Hakemlerimizden Batuhan Akkuş ise 2023-2024 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde 12 karşılaşmada ter dökerken, ayrıca Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde 3 maçta bayrak sallayıp, Kadınlar 3. Liginde 1 kez düdük çaldı.

“Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım” “Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım”

Bölgesel Amatör Lig hakemlerimizden Batuhan Kösem’in bu maç öncesindeki karnesinde ise 14 BAL maçı, 3 Turkcell Kadınlar Süper Ligi ve 3’de TFF 3. Lig müsabakası bulunuyor.

Editör: Arda Yavuz