58 puanlı Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü liderliğini sürdürürken adım adım şampiyonluğa koşuyor. 49 puana yükselen Yeşilovaspor ile 47 puanlı Burhaniye Belediyespor iki ve üçüncü sıraları paylaşıyor. Küme düşme potasını 19 puanı bulunan Altınova Belediyespor ve 14 puana sahip Görükle İpekspor oluşturdu.

23. hafta kapsamında Sakarya’da Arifiye Kalaycıspor’a konuk olan Yeşilovaspor rakibini Uğur Gezer, Hakan Öztürk ve Oğuz Saltabaş’ın golleriyle 3-1 mağlup etti. Ev sahibi ekibin tek sayısı Hakan Berkant Yılmaz’dan geldi.

Altınova Belediyespor saha ve seyircisi önünde Bigaspor’u Gökdeniz Karadeniz ve Metehan Zeybek(2)’nin golleriyle 3-0 devirdi. Son sıradaki Görükle İpekspor evinde Doğugücü Futbol Kulübü engelini Selim Köse’nin golleriyle 2-1 yendi. Konuk ekibin golüne Asım Aksungur imzasını attı.

Mustafakemalpaşaspor Belediye ile Nilüfer Belediye Futbol Kulübü arasındaki maç gol düellosuna sahne oldu.

Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek Emine, Avrupa Şampiyonası’nda Pedal Çevirecek

Lider Nilüfer evine 5-3’lük galibiyetle dönerken gollerine Ali Şentürk(2), Sinan Yıldırım(2) ve Mustafa Aköz imzasını attı. Ev sahibinin sayıları Semih Ergül ve Cihat Kahraman(2)’dan geldi. Balıkesir derbisinde Eti Maden Etispor’u ağırlayan Burhaniye Belediyespor rakibini Kadir İpek’in golüyle 1-0 devirdi.

Yeni Çanspor ile Hendekspor Mehmet Sarıgöz ve Ümit Koz’un golleriyle 1-1 berabere kaldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un konuğu olan Karasuspor müsabakadan Berat Delihasan’ın golüyle 1-0 galip ayrıldı. Grubumuzda 24. Hafta müsabakaları 28 Nisan Pazar günü oynanacak.

Editör: Arda Yavuz