31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Türkiye genelinde 47 yıl sonra ilk defa 1. parti konumuna gelen Cumhuriyet Halk Partisi aynı zamanda Yalova’da büyük bir başarıya imza atarak 14 Belediye’nin 8’ini kazanma başarısını göstermişti. Bu büyük başarının ardından CHP Yalova İl Teşkilatı çalışmalarına devam ediyor ve geçtiğimiz günlerde Altınova İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na geniş bir katılım sağlandı. CHP Yalova İl Başkanı İsmail Erdem Doğancı, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Altınova İlçe Başkanı Cemalettin Kılıç, Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, İl ve İlçe Yöneticilerinin yer aldığı toplantıda yerel seçim süreci değerlendirilirken seçim sonraki dönem de ele alındı. 
Yalova Altinova Chp Danisma Kurul Toplanti Belediye Baskan Il Ilce Vekil (1)“Yapacak çok işimiz var”
Toplantıya katılıp konuşma gerçekleştiren Vekil Becan toplantıya ilişkin, “Uzun yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partisi'nin halkçı belediyeciliğini iktidara taşıdığımız güzel ilçemizde geleceği ve yerel seçimleri değerlendirdik. Yolumuz uzun. Yapacak çok işimiz var. En büyük gücümüz halkımız için daha güzel ve güvenli bir gelecek inşa etmek adına yol haritamızı belirledik. Cumhuriyet Halk Partisi'nin her bir ferdine yerelden genele iktidar yolculuğumuzda başarılar diliyorum” dedi.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Başkan Kendir Eski Çalışma Arkadaşlarını Tebrik Etti! Başkan Kendir Eski Çalışma Arkadaşlarını Tebrik Etti!

Yalova Altinova Chp Danisma Kurul Toplanti Belediye Baskan Il Ilce Vekil (7)Yalova Altinova Chp Danisma Kurul Toplanti Belediye Baskan Il Ilce Vekil (6)Yalova Altinova Chp Danisma Kurul Toplanti Belediye Baskan Il Ilce Vekil (5)Yalova Altinova Chp Danisma Kurul Toplanti Belediye Baskan Il Ilce Vekil (4)Yalova Altinova Chp Danisma Kurul Toplanti Belediye Baskan Il Ilce Vekil (3)

Editör: Arda Yavuz