Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde;

20 Mayıs Pazartesi günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan 06*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan H.A. isimli şahıstan üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 5 adet fişek ele geçirilmiştir.

20 Mayıs Pazartesi günü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce adli olaya karışan E.Ç. isimli şahsın ikametinde üzerinde COLT SPECIALCOMBAT ibaresi bulunan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet fişek ele geçirildi.

Kontrolden Çıkan Otomobil Tırın Altına Girdi: 2 Ölü Kontrolden Çıkan Otomobil Tırın Altına Girdi: 2 Ölü

22 Mayıs Çarşamba günü Çiftlikköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce kayıp olarak aranan A.Y.A. isimli şahsın yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız BLOW marka silah ve bu tabancaya ait 7 adet fişek ele geçirildi.

22 Mayıs Çarşamba günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan 77*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan İ.G. isimli şahıstan, 1 adet SMİTH WESSON marka ruhsatsız tabanca, 1 adet BELLİNİ marka pompalı tüfek ve 35 adet fişek ele geçirildi.

23 Mayıs Perşembe günü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan 34*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan S.B. isimli şahıstan 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 4 adet fişek ele geçirildi.

23 Mayıs Perşembe Günü Yalova Polis Merkezi Amirliği görevlilerimizce durumundan şüphelenilerek durdurulan M.K. isimli şahıstan üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 2 adet fişek ele geçirildi.

23 Mayıs Perşembe günü Asayiş Şube Müdürlüğü yapılan çalışmalar neticesinde Y.Y. isimli şahıstan 1 adet üzerinde EVL ibaresi bulunan kurusıkı tabanca bu tabancaya ait 5 adet fişek ele geçirildi.

20-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda toplam 7 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet pompalı tüfek ve 64 adet fişek ele geçirilirken, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı.

Editör: Arda Yavuz