Başkan Soygüzel; Özveriyle Çalışan Basın Emekçilerimizin Gününü Kutlarım Başkan Soygüzel; Özveriyle Çalışan Basın Emekçilerimizin Gününü Kutlarım

Yalova İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Yalova İl Müftülüğünün resmi Facebook hesabından yayınlanan videolu mesajlar ile Yalovalı vatandaşlara seslenmeye devam ediyor. Daha önce Küçük Şeyler Önemli”, “Hayat İhmale Gelmez” ve “Allah Var Gam Yok" mesajlarını ileten İl Müftüsü Yılmaztürk, bu kez de “Huzur İslam’da” dedi.

“Kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur”

Dinin insanların ahiret ve mutluluğunun hedeflediğini söyleyen İl Müftüsü Yılmaztürk, “İnanoğlu toplumsal bir varlıktır. Ancak toplum içinde huzur bulur. Çevre ile sağlıklı ilişkiler huzur sebebidir. Huzur çarşı ve pazarda satılmaz. Huzuru dışarıda değil, kendi iç dünyamızda aramalı. Huzur; çoklukta değil, berekettedir. Helal ve temiz kazanç, huzur sebebidir. Sabır, metanet huzuru çağırır. Dertler geçici ve imtihanın parçasıdır. Günah yüklerinden kurtulmak ruhu ferahlatır. İman; emniyetin teminatıdır. Emniyet içinde olanlar huzurludurlar. Doğruluk, çalışmak ve iyilik mutluluk formülüdür. Mutluluk aranarak bulunmaz. İnşa edilir. Kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur. Huzur, İslam’dadır” dedi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz