Programa konuk alan İrem Derici, Hülya Avşar’a önemli açıklamalarda bulundu. Magazin gündeminden düşmeyen derici, Youtube’de programdan programa koşarken, Hülya Avşar’ın programını da es geçmedi. 37 yaşında olan sanatçı, adından sık sık bahsettirirken, özel hayatı ile de magazin gündeminden düşmüyor. 
Ünlü popçunun son sevgilisi Gökhan Fırat ile ayrıldığı iddiaları ortaya atılmıştı. 7 ayır aşk yaşadığı Gökhan Fırat ile yollarının ayrıldığı anlaşıldı. Hülya Avşar’ın Youtube’de ki programına konuk olan Ünlü popçu İrem Derici şu ifadelere yer verdi:
Bende Tahammül Yok!
 “Bende tahammül yok. En uzun ilişkim bir buçuk sene sürdü. Gidişat neyi gösterecek belli olmuyor. Bir kere aldatıldım, mecbur bırakıp gitmek zorunda kaldım. Onun haricinde bütün ilişkilerimde hep ben gittim. Gidip de tekrar barıştığım kimse olmuyor.”

Kimse İçin Kendimi Üzemem!
“Bundan sonra bir ayrılık, bir erkek arkadaş için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem. Duyguya vaktim olmadığını düşünüyorum. Hastalıktan sonra hırslarımı azaltmıştım. Şimdi daha çok hırslıyım. Bir şarkım çıkıyor tutmuyor, evde kuduruyorum."

EPDK’nın tek fiyat kararı uygulanıyor EPDK’nın tek fiyat kararı uygulanıyor

İrem Derici’nin, Fırat’la olan fotoğraflarını Instagram hesabından kaldırdığı ve takip etmeyi bıraktığı da dikkatlerden kaçmadı. “Bundan sonra bir erkek için asla kendimi üzmem” sözlerini alıntılayan ünlü isim, şu paylaşımmda bulundu: “Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle diye ben!
 

Editör: Arda Yavuz