16-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek olan etkinliklerle dolu program, müzikseverler için heyecan verici bir deneyim sunacak.

16 Haziran - Ekin Uzunlar Konseri

Bayramın ilk günü olan 16 Haziran'da sahne alacak olan Ekin Uzunlar, genç ve dinamik enerjisiyle misafirleri coşturacak. Türk pop müziğinin sevilen şarkılarını seslendirecek olan Ekin Uzunlar, kulaklarınızın pasını silecek.

17 Haziran - Sakiler Konseri

Bayramın ikinci günü olan 17 Haziran'da sahne alacak olan Sakiler, Türk halk müziğinin sevilen eserlerini seslendirecek. Sakiler'in eşsiz performansıyla gece, unutulmaz anlara sahne olacak.

18 Haziran - Hüsnü Şenlendirici Konseri

Esenköy'de 27. Türk Boyları Kültür Şöleni Esenköy'de 27. Türk Boyları Kültür Şöleni

Bayramın üçüncü günü olan 18 Haziran'da ise ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, konuklarını coşturacak. Hüsnü Şenlendirici'nin benzersiz performansıyla gece, müzik dolu anlara ev sahipliği yapacak.

Yalova Termal Maxwell Resort Hotel Muzik Ziyafet Unlu Sanatci (4)Maxwell Resort Thermal Hotel&Spa'nın bu özel bayram programıyla birlikte konuklar, müzik dolu bir tatilin keyfini çıkaracak. Ayrıca otel, konaklama ve yeme içme konularında özel fırsatlar sunarak konuklarına ayrıcalıklı bir deneyim yaşatacak. Rezervasyon ve detaylı bilgi için Maxwell Resort Thermal Hotel&Spa'nın 0226 645 02 27 numaralı irtibat numarasından ulaşabilirsiniz. Bu özel etkinliklerle dolu bayram tatilinde yerinizi hemen ayırtın!

MUHABİR/ RÜMEYSA ŞAHİN

Muhabir: RÜMEYSA ŞAHİN