2023-2024 sezonunda Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi’nde normal sezonu şampiyon olarak tamamlayıp Basketbol Süper Ligi(BSL)’ne yükselen Semt77 Yalovaspor, Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Kılıç’ı ziyaret etti.
Yeni sezonda Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Ekmas, Beşiktaş Emlakjet, Pınar Karşıyaka gibi Türk basketbolunun devleriyle karşılaşacak olan Yeşil Kırmızılı ekibimiz hazırlıklarına start verirken ziyaretlerini de sürdürüyor.
Süper Lig devlerine 90. Yıl Spor Salonunda kafa tutmaya hazırlanan Semt77 Yalovaspor’un Başkanı Orbay Tuna, Genel Menajer Murat Dönmez ve kulüp yöneticileri TBL Şampiyonluk Kupasıyla birlikte Spor İl Müdürlüğü’nü ziyaret ederek Salih Kılıç ve Murat Altuntaş’la görüştü.
Semt 77 Yalovaspor Basketbol Takımı Yönetim Kurulu Başkanı Orbay Tuna, yeni sezonla ilgili fikir alışverişi yaptığı Spor İl Müdürü Salih Kılıç’a ve Spor Hizmetleri Müdürü Murat Altuntaş’a günün anısına forma hediye etti.
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Semt77 Yalovaspor’a başarı dileklerini ileten Kılıç, ellerinden gelen tüm desteği Yeşil Kırmızılı takıma vereceklerinin altını çizdi.

“Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım” “Tüm Bilgi ve Birikimimi Yeşil Yalova FK İçin Kullanacağım”

Yalova Il Genclik Spor Mudur Semt77 Basketbol Sampiyon Ziyaret (4)Yalova Il Genclik Spor Mudur Semt77 Basketbol Sampiyon Ziyaret (2)Yalova Il Genclik Spor Mudur Semt77 Basketbol Sampiyon Ziyaret (3)

Editör: Arda Yavuz