İşte Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız! İşte Yargıtay Cumhuriyet Başsavcımız!

Öz annesi ve 'kocam' dediği sevgilisinin altınlarla kaçtığını anlatan Nehir'in akıl almaz iddiaları ağızları açık bıraktı. Geçtiğimiz haftalarda evden kaçan annesini aramak için programa başvuran Nehir’in iddiaları herkesi şok etti.  Şirin’i aramak için Müge Anlı’nın programına başvuran, Nehir ve babası Savaş, ATV stüdyolarındaydı. Her defasında olduğu gibi, Türk dizilerini aratmayan konuyla karşı karşıya kalan izleyenler, her defasında pes dedirtecek olaylar gün yüzüne Müge Anlı’nın programıyla ortaya çıktı. Nehir Hanımın iddialarına göre, aylar önce altın ve paralarla kayıplara karışan 4 çocuk annesinin, evlenmek üzere olduğu sevgilisiyle kaçtığını iddia etmesiyle ortalık karıştı. 40 yaşındaki annesi Şirin Hanım ve sevgilisi Selahattin'in 2 burma bilezik, 1 cumhuriyet altını, kayınvalidesindeki altınlar ve 11 bin lirayla kaçtığı belirtildi. Nehir dışında üç çocuğu daha bulunan Şirin Hanım onları da kocasına bırakmış. "Kocam öz annemin yanında bana hep hakaret ederdi. Kötü davranıp, döverdi" diyince Müge Anlı da kaçan kadının öz anne olup olmadığı birkaç kez sorguladı. Annesi ve "kocam" dediği sevgilisi kaçtıktan sonra böbrek ve ciğerinden parça alındığını daha sonra da kanser teşhisi konulduğunu anlatan genç kız ayrıldıkları zamanı da şöyle anlattı: 'Selahattin biriyle kavga etmişti ve kafası rahatlasın diye annemlere gittik. Sabah da 'sen beni mutlu edemiyorsun' diyerek ayrılmak istediğini söyledi' TikTok videosunu görünce 'Nehir'dir o annesi değildir' dedim ifadelerini kullanan Müge Anlı merak edilen videoyu izleyince de "yok artık devenin nalı diyerek" kendine hakim olmadı.

Muge Anli Cakalin Ailesi Imtihani Ulusal (5)
 
Müge Anlı’nın ağzını bir karış açık bırakan olayda, müstakbel damadıyla mı kaçtı sorusu stüdyoda yankılanırken, 2 yıldır Nehirle evli olduğunu anlatan müstakbel damat Selahattin, 
"Ben kayınvalideme yardım etmek için götürdüm. Biz Nehir'le iki yıldır evliyiz. Ne o beni ne de ben onu mutlu edemedim. Ayrılmak istediğimi söyleyince de beni dövdü" sözleri ise epey tartışma yarattı.
2 Bilezik ve 11 bin TL nakit para ile kaçtıklarını iddia eden Nehir, 16 yaşında, müstakbel damat adayı ile evli olduklarını, onu hamile bıraktığını ileri sürmüş, 18 yaşına girince de resmi nikahla evleneceklerini anlatmıştı. Evden kaçan, müstakbel damat ve kayınvalidenin birbirlerini öptükleri TİKTOK videoları ortaya çıkmış, ekran karşısındaki izleyenler bir kere daha şok yaşattı.

Muge Anli Cakalin Ailesi Imtihani Ulusal (4)

Müstakbel damat ve kayınvalidenin kaçmadan önce TİKTOK videolarını çektiği iddialar arasındaydı. TikTok'taki öpüşmeli pozlar hakkında da 'ben sıcakkanlı bir insanım diyen' damada öfke yağdı. Sinirlenen Müge Anlı ise 'başlatma sıcakkanlığından! Ne sıcakkanlılığı be!' diyerek çıkıştı. 
 Konu daha derinleşince Müge Anlı Nehiri susturmak zorunda kaldı. O olay ise; Nehir telefondaki sevgilisine "Sen geliyordun, annemle benim ortamızda yatıyordun. Bana dönüp uyumak yerine ona dönüp uyuyordun" diye söze başlayınca hemen araya giren Müge Anlı "onları söyleme" dedi.

Muge Anli Cakalin Ailesi Imtihani Ulusal (7)

Müstakbel damat adayı Selahattin, ve kayınvalide Şirin’nin TİKTOK’ta paylaşımlarının arkasında Çakal’ın İmdat şarkısı duyulmuştu. Müge Anlı da şarkı ile ilgili “bunun sözlerini ben anlamıyorum, sözleri ne “ dedi. Rejiden gelen cevap ile birlikte “Öyle mi diyor, ballı ballı yengeniz heyecanlı. Tamam.” diyerek şaşkınlığını gizleyemeyen ve devam eden Müge Anlı "Yani biraz müstehcen içerikleri var yani. Kayınvalidenin çektirmesi için müstehcen yani, yanlış anlaşılmasın. Sen niye çektiriyorsun kayınvalidenle böyle ballı ballı diye"  söylemleri sosyal medyada viral oldu. 
  Muge Anli Cakalin Ailesi Imtihani Ulusal (2)

Editör: Arda Yavuz