Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu seçim gelecekte kazanacağımız çok daha büyük zaferlerin ilk adımıdır. Ülkemizin geleceğini hep birlikte, umutla kuracağız. Yeni başlıyoruz!" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart gecesi parti genel merkezinde yaptığı konuşmanın bir kısmını içeren videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. CHP Lideri Özgür Özel'in, "Bu seçim gelecekte kazanacağımız çok daha büyük zaferlerin ilk adımıdır. Ülkemizin geleceğini hep birlikte, umutla kuracağız. Yeni başlıyoruz!" notu ile paylaştığı videoda şu ifadelerine yer verildi:

"Biz bütün renklerimizle Türkiye Cumhuriyetiyiz. Biz milletimizin verdiği bu mesajı bir kutsal emanet olarak alıyor ve tüm CHP’liler başımızın üzerine koyuyoruz. Bu seçim gelecekte kazanacağımız çok daha büyük zaferlerin bir ilk adımıdır.

Büyük bir birlikteliği kuran Türkiye İttifakı kazanmıştır.

Hak arayanlar ve yok sayılanlar kazanmıştır.

Yok sayılan ve çağrımızla her geçen gün daha kalabalıklaşarak miting meydanlarına koşan emekliler kazanmıştır.

Hayalleri kırılan gençler, yeni bir umuda tutunarak sandığa koşmuşlardır.

Atanmayan öğretmenler, staj ve çıraklık mağdurları, emeklilikte adalet isteyenler kazanmıştır.

Sorunları ile boğuşan üreticiler, çiftçiler, hayvancılar, arıcılar, balıkçılar kazanmıştır.

Beyaz, mavi ve gri yakalı emeği sömürülen emekçiler kazanmıştır.

Türkiye’yi biz ve onlar diye bölmeye çalışanlar kaybetmiştir. Biz bölünmeyiz, bir ve bütünüz, ötekinin hakkını kendi hakkım kadar çok savunurum diyenler kazanmıştır.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik için aradı” İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik için aradı”

Bunu en çok da yüzde 80’ne varan desteği ile kendi hakkı kadar diğerinin hakkını savunmayı bilen gençler kazanmıştır. Onlar bu ülkeden ümidi kestiler, bavulları zihinlerinde topladılar ve bir gün gidecekler denilen gençler, bir seçim daha beklemeye karar vermişlerdir.

Artık az değiliz, daha çoğuz, yarın daha da çok olacağız. Bugün hep birlikte kazandık, ülkemizin geleceğini hep birlikte kuracağız.

Yeni başlıyoruz!"

Editör: Arda Yavuz