TBL’de Play-Off Aşkına! TBL’de Play-Off Aşkına!

Kıran kırana müsabakalara sahne olan altyapı liginde şampiyonluk için bu sezon Acarspor ve Akköyspor kıyasıya mücadeleye tutuştu. Nefes kesen müsabakaların ardından geride kalan 24 hafta sonunda Yalova’da futbolcu fabrikası görevi gören Acarspor 68 puanla liderlik koltuğunda otururken, Sarı Lacivertli ekibi ise son dönemde A takım ve altyapısına büyük yatırımlar yapan Akköyspor 63 puanla takip ediyor. Şampiyonluk yarışı içinde olan iki takıma en yakın kulüp ise 55 puanla Altınova Belediyespor olarak göze çarpıyor.
Önemli bir avantaja sahip olan Acarspor geçen hafta Doğanspor’u 3-0 yenerken, Akköyspor ise Altınova Belediyespor’la 3-3 berabere kalmıştı. 
Şampiyonluk düğümünün çözüleceği Acarspor ile Akköyspor arasındaki karşılaşma ise 7 Nisan Pazar günü Amatör Saha-1’de 12:00’da başlayacak. Kritik 90 dakika sonunda Acarspor kazanması veya berabere kalması halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Akköyspor’un kazanması halinde ise gözler son hafta maçlarına çevrilecek. Sezonun ilk yarısında Amatör Saha-1’de ki mücadele 2-2 sonuçlanmıştı.
Yalova U18 Sampiyon Pazar Gunu Futbol Mac Spor Galibiyet (2)

Editör: Arda Yavuz