Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

Yalova’da U16 Ligi’nin şampiyonu olan Şamataspor ardından 1. Bölge Şampiyonası Beyaz Grup müsabakalarını Bilecik’te oynadı. Potadaki başarılı temsilcimiz burada Bandırma Gelişim ve Çorlu Belediyesi’yle mücadele ederken iki takımdan sıyrılarak birinci olmuş ve adını Anadolu Şampiyonalarına yazdırmıştı.
25-29 Mart tarihleri arasında Eskişehir’de mücadele edecek olan Şamataspor B Grubunda, Antalya Gelişimspor B, Şırnak Gençlerbirliği, Adana Sertaş takımlarıyla mücadele edecek. Yalova ekibi Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonunda oynayacağı ilk maçında bugün saatler 13:00’ı gösterdiğinde Adana Sertaş’la kozlarını paylaşacak. İkinci maçında ise 26 Mart Salı günü bu kez Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonunda saatler 17:00’ı gösterdiğinde Şırnak Gençlerbirliği ile karşılaşacak.
Şamataspor gruptaki son maçını 27 Mart Çarşamba günü saatler 15:00’ı gösterdiğinde Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonunda Antalya Gelişim B takımıyla oynayacak. 3 gün sürecek grup maçlarının ardından Yükselme Grubu maçlarına geçilecek. İlk etapta grup ikinci ve üçüncüleri sonrasında ise grup birincileriyle elemelerden gelecek takımlar karşı karşıya  gelecek. Finalist olan takımlar adlarını Türkiye finallerine yazdıracak.

Editör: Arda Yavuz