Fazlaca’dan Gözüm’e İade-i Ziyaret Fazlaca’dan Gözüm’e İade-i Ziyaret

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimleri ve Ramazan Bayramı tatilinin ardından Belediyeler, olağan işleyişe dönmeye başladı.

Subaşı Belediyesi geleneksel olarak her hafta muhtarlar toplantısı gerçekleştiriyordu. Bu toplantı da Belediye Başkanı, 3 Merkez Mahalle Muhtarı ve Kent Konseyi Başkanı yer alıyor alırken, beldenin eksiklerinin ivedilikle giderilmesi için istişarede bulunuyor. Seçimler ve Ramazan Bayramı’nın ardından bu geleneksel toplantı Subaşı Belediyesi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya ilişkin resmi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, “31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası beldemizde görev yapan muhtarlar ve kent konseyimizle yeni hizmet döneminin ilk muhtarlar toplantısı yaptık. Birlikte üretmeye, ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz. Demokrasimizin yapı taşları olan beldemizin değerli muhtarları, Merkez Mahalle Muhtarı Jale Uzun’a, Denizgören Mahalle Muhtarı Süleyman Atan’a ve Altınkent Mahalle Muhtarı Mehmet Aytaş’a görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz