8-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavına sayılı günler kaldı. Ülkemizdeki milyonlarca öğrencisi bu hafta sonu gerçekleşecek olan 3 oturuma girerek sene boyunca gerçekleştirdikleri çalışmanın mükafatını almaya çalışacak.

Bu sınavlara Yalova’dan da on binlerce öğrenci katılım sağlayacak. Sınav günleri yaşanabilecek aksilikleri önlemek adına Yalova Üniversitesi’nde Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm ve Yalova İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Binici katıldı.

Deneyap Öğrencilerinden Enerji Teknolojileri Şenliğinde Büyük Başarı Deneyap Öğrencilerinden Enerji Teknolojileri Şenliğinde Büyük Başarı

Kurumların başındaki isimler sınav günü öncesi ve sırasında yapılacaklar hususunda iş birliği yapma kararı alırken, her hangi bir eksikliğin ortaya çıkmaması adına görüş alışverişinde bulunuldu.

Kaynak: Haber Merkezi