Süleyman Küçük Yeniden Başkanlığa Seçildi Süleyman Küçük Yeniden Başkanlığa Seçildi

Haftalar öncesinde şampiyonluğunu ilan eden Yalovaspor adını Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ne yazdırmayı başarırken, kupasını bugün kaldıracak. Nefes kesen maçların ardından küme düşen ilk takım Altınova temsilcisi Hersekspor olmuştu. 
20 Nisan Cumartesi günü oynanacak 6 karşılaşmanın ardından 1. Amatör Kümeye düşecek olan ikinci takımda belli olacak. Son hafta öncesinde 22’şer puanlı Yenimahallespor, Taşköprüspor ve Kurtköyspor ile 23 puana sahip Esenköyspor alt kümeye düşme tehlikesini beraberinde yaşıyor.
22. haftanın açılış maçı ise Amatör Saha-1’de 13:00’te Kurtköyspor ile Esenköyspor arasında oynanacak. Batuhan Kösem’in yöneteceği kritik mücadelede Mehmet Yıldız ve Erdem Sırmacı yardımcılıklarını üstlenecek. 
Yalova Super Amator Kume Sezon Son (1)Aynı saatte başlayacak ve Taşköprü Gökhan Güney Stadında oynanacak mücadelede Taşköprüspor ile Çiftlikköy Belediyespor karşılaşacak. Bu 90 dakika Muhammed Burak Tufan, Kaan Duman, Sefa Rıdvan Aydın hakem üçlüsü görev yapacak.
Tavşanlı Sahasında yine 13:00’ı gösterdiğinde başlayacak müsabakada Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Yenimahallespor kozlarını paylaşacak. Batuhan Akkuş, Oğuz Kaan Akçan ve Abuzer Alaca bu mücadelede görev yapacak hakemlerimiz olacak. Saatler 15:00’ı gösterdiğinde Yalova Atatürk Stadyumunda Yalovaspor ile Safranspor bu sezonki son maçlarına çıkacak. Bu maça Melih Tan, İrfan Demir ve Ayşe Nida Portakal hakem üçlüsü atandı. 
Yalova Super Amator Kume Sezon Son (4)16:30’da Teşvikiye Şehit Mehmet Yurttaş sahasında ise Teşvikiye Belediyespor ile Sugören Gençlerbirliği karşılaşacak. Süper Amatör Kümenin kapanış maçında Erdem Sırmacı düdük çalacak. Sırmacı’nın yardımcılıklarını Sezer Arıcı ve Mesut Bingöl üstlenecek.

Editör: Arda Yavuz