Teşvikiye’de Kocadere’nin Yüzü Güldü Teşvikiye’de Kocadere’nin Yüzü Güldü

Süper Amatör Kümenin son haftasında ligde kalma savaşı veren Taşköprüspor ile rahat konumda bulunan Çiftlikköy Belediyespor kozlarını paylaştı. Ligde kalması için galibiyete ihtiyaç duyan ev sahibi ekip son haftalarda puanını unutan rakibini 4-0’lık net skorla mağlup etti. Sezonu 25 puanla noktalayan Sarı Kırmızılılarda goller Gökhan Soysal, Gökhan Caner(2) ve Onur Yıldırım kaydetti.  Bu maçta 2 asist yapan Ömer Bal’da yıldızlaştı. Çiftlikköy takımı ise 27 puanla ligi tamamladı.

Taşköprü Gökhan Güney sahasındaki maçta Muhammed Burak Tufan, Kaan Duman ve Sefa Rıdvan Aydın hakem üçlüsü görev yaptı. Karşılaşma dengeli başladı. 32. Dakikada Ömer Bal’ın ara pasına hareketlenen Gökhan Soysal attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. İkinci yarıya skor avantajıyla birlikte iyi başlayan Taşköprüspor’da bu sezon attığı gollerle takımına hayat veren Gökhan Caner 55 ve 59. Dakikalarda sahne alarak takımına 3 farklı üstünlüğü getirdi.

Mücadelenin son saniyelerinde ev sahibi ekip adına Onur Yıldırım maçın skorunu 4-0 olarak belirleyen gole imzasını attı.

Yalova Taskopru Ciftlikkoy Super Amator Kume Sezon Bitti Galibiyet (1)

Editör: Arda Yavuz