TBB’nde Yalova’yı temsil edecek kişilerin belirlenmesi için Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) meclis salonunda Yalova’daki tüm belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri bir araya geldi. Başkan Mehmet Gürel’in divan başkanlığı yaptığı seçimin sonucu TBB’de Yalova’yı temsil edecek asil ve yedek üyeler belirlendi.

Vekil Akyol ve İnsan Hakları Komisyonu, Bakan Yerlikaya’yı Dinledi Vekil Akyol ve İnsan Hakları Komisyonu, Bakan Yerlikaya’yı Dinledi

Yapılan seçim sonucu TBB’de Yalova’yı Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel ve Yalova Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Gencer’in temsil etmesine karar verildi. Yedek üyeliğe ise Yılmaz Tavşan ile Oğuz Aydın seçildiler.

Seçimlerin demokratik bir şekilde gerçekleştiğini söyleyen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, seçilenlerle birlikte Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. Başkan Gürel, “Yalova’mızı temsil edecek meclis üyesi seçimlerini gerçekleştirdik. Benim doğal üyesi olduğum birlikte, Yalova’mızdaki tüm belediye başkan ve meclis üyelerinin katılımıyla demokratik bir yarış gerçekleşti. Bunun sonucunda meclis üyeliğine seçilen Çınarcık Belediye Başkanımız Avni Kurt, Esenköy Belediye Başkanımız Mehmet Temel ve Yalova Belediye Meclis Üyesi Hasan Gencer’i tebrik ediyorum. Kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yalova Turkiye Belediyeler Birlik Tbb Esenkoy Belediye Baskan Temsil (4)Yalova Turkiye Belediyeler Birlik Tbb Esenkoy Belediye Baskan Temsil (2)Yalova Turkiye Belediyeler Birlik Tbb Esenkoy Belediye Baskan Temsil (3)

Editör: Arda Yavuz