Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, 17 Mayıs Dünya Geri Dönüşüm Günü'nü kutlamak için çeşitli etkinlikler düzenledi. Gaziosmanpaşa İlk Öğretim Okulu 2-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Gökçe Sevik Kutrup eşliğinde, atık malzemelerden yaptıkları şapkalar ve başkana hediye etmek için hazırladıkları geri dönüşüm çiçekleri ile Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i ziyaret etti.

Yalova Belediye Baskan Dunya Geri Donusum Gun Ogrenci Ziyaret (2)Başkan Gürel, öğrencilerin yaratıcılığını takdirle karşılayarak, “Geri dönüşüm, çevremiz için büyük önem taşıyor ve sizin bu hediyeleriniz, geri dönüşümün ne kadar yaratıcı ve eğlenceli olabileceğini gösteriyor. Bu güzel armağanınız için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Ziyaret sonrasında Başkan Mehmet Gürel, çocuklara çeşitli hediyeler takdim edip günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Tutuğ’u Tebrik Ettiler Tutuğ’u Tebrik Ettiler

Yalova Belediye Baskan Dunya Geri Donusum Gun Ogrenci Ziyaret (4)Öğrencilerin ziyareti ve Başkan Gürel'in teşekkürleriyle başlayan program, daha sonra etkinlik alanına geçişle devam etti. Katılımcılar, geri dönüşümün önemi hakkında bilgilendirici atölye çalışmalarına katıldılar ve çeşitli etkinliklerle çevreci yaşam tarzını benimseme fırsatı buldular.

Bu etkinlikle, Yalova Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, çevre ve geri dönüşüm konusundaki farkındalığı artırmayı ve çocuklar başta olmak üzere tüm katılımcıları çevreci yaşam tarzını benimsemeye teşvik etmeyi amaçladı.

Yalova Belediye Baskan Dunya Geri Donusum Gun Ogrenci Ziyaret (5)Yalova Belediyesi 17 Mayis Geri Donusum Gun Etkinlik Ilkokul Ogrenci (4)Yalova Belediyesi 17 Mayis Geri Donusum Gun Etkinlik Ilkokul Ogrenci (3)Yalova Belediyesi 17 Mayis Geri Donusum Gun Etkinlik Ilkokul Ogrenci (2)Yalova Belediyesi 17 Mayis Geri Donusum Gun Etkinlik Ilkokul Ogrenci (1)Yalova Belediye Baskan Dunya Geri Donusum Gun Ogrenci Ziyaret (3)

Editör: Arda Yavuz