10 haftalık zorlu maratonun ardından başkent ekibi Tusaşspor 19 puanla birinci, ÜNSPED 18 puanla ikinci, 17 puana sahip Bordo Turkuazlı ekibimiz üçüncü ve 14 puan toplayan Çelikelliler’de dördüncü olarak adlarını Play-Off’a yazdırmayı başardı. 11’er puanla son iki sırayı paylaşan Eskişehir Gelişim Spor Kulübü ile İTÜ 2023-2024 sezonuna nokta koydu.

Yalova Universitesi Erkek Basketbol Normal Sezon Tamamlama (1)Normal sezonun son haftasında Yalova Üniversitesi evinde Çelikelliler’i ağırlarken rakibini 91-78’lik skorla yendi. Eskişehir Gelişim Spor Kulübü’nün konuğu olan son haftaların formda ekibi ÜNSPED maçı 118-64 gibi farklı skorla kazandı.

Liderliğini haftalar öncesinde garantileyen Tusaşspor saha ve seyircisi önünde İTÜ’yü ağırladı. Ankara ekibi maçı 117-51 gibi farklı skorla kazanmayı başardı. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi(EBBL)’de Play-Off eleme turu müsabakaları 30 Nisan Salı günü başlayacak. Deplasmanlı oynanacak maçlar sonrasında averajı iyi olan ekip adını bir üst tura yazdıracak.

Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu Marina Şimşek YTSK’nın Gurur Oldu

Editör: Arda Yavuz