Kupayı Vekil Becan’a Götürdüler Kupayı Vekil Becan’a Götürdüler

Yalova’dan ise Bursa Bölge karmasında 3 isim ter dökecek. Yalovaspor’la şampiyonluk yaşayan Gencalp Gencer, Çiftlikköy Belediyespor’la başarılı bir sezonu geride bırakan Yahya Emre Demirok ve Safranspor’a attığı gollerle hayat veren Doğukan Polat organizasyonda ter dökecek.
Müsabakalar 21-26 Mayıs 2024 tarihleri arasında 4'er takımlı iki ve 3'er takımlı iki grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacaktır. Gruplarında birinci olan 4 takım 24 Mayıs 2024 tarihinde yarı final müsabakaları, 26 Mayıs 2024 tarihinde ise final müsabakası oynayacaktır. Müsabakalar sonunda birinci olan bölge karması takım, UEFA Regions Cup Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil edecek.
Eskişehir, Balıkesir ve Çanakkale'nin Play-Off müsabakaları oynandığı gerekçesi ile futbolcu göndermediği Bursa karmasında; 12 futbolcu Bursa, 4 futbolcu Kütahya, 3 futbolcu Yalova ve 1 futbolcu da Bilecik'ten davet edildi. Bursa Amatör karması 18 Mayıs 2024 tarihinde toplanarak kampa girecek.
1985-2005 doğumlu futbolcular arasından, hiç profesyonel olmamak, milli olmamak, son 2 yıl içerisinde Bölge dışına çıkmamak gibi kriterlerin olduğu karma şu isimlerden oluştu;
Yalova
Gençalp Gencer Yalovaspor,
Yahya Emre Demirok Çiftlikköy Belediyespor
Doğukan Polat Safranspor
Bursa
Semih Düzcan, Mustafa Şimşek Fethiye İdmanyurdu
Cüneyt Balçık Nilüfer Belediye Futbol Kulübü
Yusuf Efe Saydam Mustafakemapaşaspor Belediye
Mücahit Emre Şahin İznikspor
Yunus Boyrat İnegöl Orhaniyespor
Ömer Faruk Çapkın Şükraniyespor
Hafız Görkem Vardar, Yusuf Can Balı, Oğuz Taş, Alper Temetaş Karadeniz Güvenspor
İsmail Polat İnegöl Alanyurtspor
Kütahya
M. Fırat Kaçanlar Kütahya Özel İdare Köy Hizmetleri
Onur Emre Filiz Talha Bozkurt Domaniçspor
Yusuf Işık Dağırdı Gençlikspor
Bilecik
Nurullah Yaş 1308 Osmaneli Belediyespor
 

Editör: Arda Yavuz