SPOR

Yeşilova’da Hedef 3 Puan

Tarihinde ilk kez yer aldığı Bölgesel Amatör Ligi(BAL)’ne harika başlangıç yaparak yoluna kayıpsız ilerleyen Yeşilovaspor hafta sonunda tek hedef olarak 3 puan belirledi. Temsilcimiz bu maçta golcüleri Batuhan Kaya, Umut Kıral, Ebubekir Sağlam ve Hakan Öztürk’e güveniyor. Yalova ekibinde kritik 90 dakika öncesinde eksik bulunmuyor.

BAL 3. Grubun dördüncü hafta maçları kapsamında Yeşilovaspor Sakarya ekibi Karasuspor’u konuk edecek. 5 Kasım Pazar günü Yalova Atatürk Stadyumunun ev sahipliği yapacağı maçın başlama vuruşu 14:00’da yapılacak. Mücadelede Eskişehir bölgesinden Berkay Şenel düdük çalacak. Şenel’in yardımcılıklarını aynı bölgeden Ayşegül Çetinkaya ve Abdurrahim Ay üstlenecek. Dördüncü hakem ise İbrahim Baran Aksongür olacak.

Sezona 1-0’lık Eti Maden Eti Spor Kulübü galibiyetiyle başlayan Yeşilovaspor ikinci hafta evinde Doğugücü Futbol Kulübü’nü 2-0 devirmişti. Geçen hafta ise Çanakkale deplasmanında Bigaspor’un konuğu olan temsilcimiz Yalova’ya 4-2’lik galibiyetle dönmüştü. Dördüncü hafta öncesinde 9 puan ve averajla Yeşilovaspor grupta ikinci sırada bulunuyor.

Sezonun ilk haftasında Mustafakemalpaşa Belediyespor’u ağırlayan ve 2-1 mağlup olan Karasusspor, ikinci hafta Çanakkale’de Yeni Çanspor’la 0-0 berabere kaldı. Geçen hafta oynanan Sakarya derbisinde ise Arifiye Kalaycıspor’u konuk eden Karasu takımı sahadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı. Sakarya ekibi dördüncü hafta öncesinde 1 puan ve averajla on birinci sırada bulunuyor.