Puanını 28’e çıkartan ve bitime 3 hafta kala adını 1. Amatör Kümeye yazdıran Tokmakspor’un gollerine Yusuf Argün(4), İdris Yücebağ(2) ve Alperen Bozkurt imzasını attı. Bu hafta da galibiyet hasretini dindiremeyen ve son sıraya demir atan Çınarcık temsilcisinin sayıları Resul Avşeren ve Caner Avşeren(2)’den geldi.

Karşılaşmada Abuzer Alaca düdük çalarken, Mehmet Yıldız ve Mesut Bingöl’de yardımcılıklarını üstlendi. Maça çok hızlı başlayan 1973 Tokmakspor Yusuf Argün’ün 3 ve İdris Yücebağ’ın 1 golüyle devreye 4-0 üstün gitti.

Kent Kupası’nda Kuralar Belli Oldu Kent Kupası’nda Kuralar Belli Oldu

Yalova Tokmakspor Ortaburunspor Gol Galibiyet Haber (1)İkinci yarıya adeta Ortaburun golle başladı. Ev sahibi ekip serbest vuruştan Resul Avşeren’le golü buldu.  4-1 sonrasında Altınova temsilcisi önce maçın yıldızı Yusuf’la ardından İdris’le iki gol daha buldu.

5 farklı geriye düşen Ortaburunspor’da ikinci yarının sonlarına doğru Caner Avşeren sahneye çıktı. Yetenekli oyuncu önce Tokmak kalecisi Yusuf Sarı’nın önde olmasını fırsat bilerek yaklaşık 35 metreden harika bir gole imza attı. Bu golün üstünden çok geçmeden frikikte topun başına geçen Caner bu kez topu 90 diye tabir edilen noktaya bıraktı. Karşılaşmada son sözü 1973 Tokmakspor’dan Alperen Bozkurt söylerken skoru 7-3 olarak tayin etti.

Yalova Tokmakspor Ortaburunspor Gol Galibiyet Haber (5)Yalova Tokmakspor Ortaburunspor Gol Galibiyet Haber (4)Yalova Tokmakspor Ortaburunspor Gol Galibiyet Haber (3)

Editör: Arda Yavuz