Bölgesel Amatör Liginde gruplarında ikinci sırada olan takımlar, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan ikincilerinde ya 3. Lige yükselmelerini yada Play-Off oynamalarını talep etti.

TFF’ye ait Riva Tesislerinde bulunan Orhan Saka Amatör Evi’nde Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı ve TFF İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez’le bir araya gelen kulüp yetkilileri taleplerini kendisine iletti. Toplantı sonrasında 12 Bingölspor Başkanı Engin Özturan açıklamalarda bulundu.

Özturan,” Kulüp Başkanları olarak isteklerimizi dile getirdik. Yüzde yüz olumlu veya yüzde yüz olumsuzda diyemeyiz. Federasyonundan bu konu hakkında çalışması olduğunu öğrendik. Bütün kulüp başkanları olarak son ana kadar mücadelemizi vereceğiz" dedi.

Son haftada şampiyon Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’ne konuk olacak olan Yeşil Beyazlı ekibimiz

Grubunda 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 2 mağlubiyetle topladığı 53 puanla ikinci sırada yer alıyor. Yalova ekibi Bursa deplasmanından alacağı 3 yada 1 puanla sezonu ikinci sırada bitirmeyi garantileyecek.

Temsilcimiz, Nilüfer Belediyesi Futbol Kulübü’ne mağlup olması halinde ise Karasuspor-Burhaniye Belediyespor maçının sonucunu bekleyecek. Temsilcimiz kaybeder, Balıkesir ekibi kazanırsa eğer Yeşilova sezonu üçüncü sırada noktalayacak. Burhaniye Belediyespor’un her türlü puan kaybı Yeşil Beyazlı ekibimizin ligi ikinci sırada bitirmesini garantileyecek.

Kent Kupası’nda Kuralar Belli Oldu Kent Kupası’nda Kuralar Belli Oldu

Editör: Arda Yavuz