Turnuvayı Yalova için önemli kılan ise Safranspor’un yıldızı Zübeyir Nalbant, Çiftlikköy Belediyespor’un golcüsü İsmail Arda Yamaç ve Akköyspor’un dinamosu Muhammed Yıldız’ın da Ay-Yıldızlı formayla mücadele edecek. 
10. Avrupa İşitme Engelliler Futbol Şampiyonası, 20 Mayıs – 1 Haziran 2024 tarihleri arasında Antalya’da start aldı. Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu ev sahipliğinde Antalya’nın Serik ilçesinde düzenlenecek 10. İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası’nın lansman ve basın toplantısı Aspendos Antik Tiyatrosu’nda 15 Mayıs günü gerçekleştirildi. 20 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında Serik’te gerçekleştirilecek olan İşitme Engelliler Avrupa Futbol Şampiyonası’na;  Türkiye, Fransa, Polonya, Belçika, Yunanistan, İngiltere, Almanya, İskoçya, Galler, Ukrayna, İtalya, Sırbistan ve Danimarka’nın İşitme Engelliler Futbol Milli Takımları katılacak. Şampiyonada A grubunda Türkiye, Fransa, Polonya, Belçika, B grubunda Yunanistan, İngiltere, Almanya, İskoçya, Galler C grubunda Ukrayna, İtalya, Sırbistan, Danimarka yer alacak. 13 ülkenin katılacağı şampiyonada ilk 4’e giren ülkeler Olimpiyat kotası alacaklar.
Tarihine Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu sığdıran kadrosunda Yalova’dan üç ismi barındıran ülkemiz ilk müsabakasını Fransa ile oynayacak. Türkiye-Fransa müsabakası; 21 Mayıs 2024 günü saat 17:00’de Antalya İsmail Ogan Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Karşılaşma Youtube üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Yalovalı futbolseverler ise forma şansı bekleyecek olan Safranspor’un yıldızı Zübeyir Nalbant, Çiftlikköy Belediyespor’un golcüsü İsmail Arda Yamaç ve Akköyspor’un dinamosu Muhammed Yıldız’ı https://www.youtube.com/@tiesfed kanalı üzerinden takip edebilecekler.

Yalova Gençlik Merkezi’nde Yaz Kursları Başladı Yalova Gençlik Merkezi’nde Yaz Kursları Başladı

Yalova Zubeyir Nalbant Ismail Arda Yamac Muhammed Yilmaz Avrupa Sampiyona(2)Yalova Zubeyir Nalbant Ismail Arda Yamac Muhammed Yilmaz Avrupa Sampiyona(3)

Editör: Arda Yavuz