Yalova’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği pikabın bahçe duvarına vurması sonucu 3 kişinin öldüğü ve 2 kişinin yaralandığı kazanın duruşması görüldü ve aracı kullanan 19 yaşındaki Ö.F.Y, 3 kişinin ölümüne sebebiyet verdiği için toplamda 50 yıl hapis cezası aldı. Yalova 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma, kasten öldürme suçundan yargılanan Ö.F.Y, 3 kez 16 yıl 8 ay hapis, infaz süresince kamu hizmetlerinden yasaklılık, velayet hakkından vesayet veya kayyımlık hizmetinden men cezası aldı.

Bugün görülen dava henüz kesinleşmemesiyle birlikte, Yargıtay yolu açık olarak karara bağlandı.

Bakan Yerlikaya: “Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 23 Şüpheli Yakalandı” Bakan Yerlikaya: “Terör Örgütüne Yönelik Operasyonda 23 Şüpheli Yakalandı”

Kaze Genc Kadikoy Yalova Agustos VefatNe Olmuştu?

Yalova merkeze bağlı Kadıköy beldesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği pikap önce bahçe duvarına sonra da ağaca çarpmış, kazada 2 kişi ölürken 3 kişi de yaralanmıştı. Yaralılardan biri yoğun bakımda hayatını kaybedince vefat edenlerin sayısı 3’e yükselmişti. 77 ER 336 plakalı pikap Ö.F.Y (19) sürücüsü Kadıköy beldesi Özden Mahallesi Doğu Sırtı Caddesi direksiyon hakimiyetini kaybedince, araç önce kaldırıma daha sonra ise yol kenarındaki bir villanın duvarına çarpmıştı.

Editör: Arda Yavuz