Yalova İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce suçun önlenmesi, suça karışan şahısların tespiti ve suç eşyalarının ele geçirilmesine yönelik yapılan sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde;

17 Nisan Salı günü Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan denetimler esnasında durumundan şüphelenilen O.A. isimli şahsın yapılan kontrollerinde 1 adet Walter marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 9 adet 7.65mm çapında fişek ele geçirildi.

“Mahzen-32” Operasyonunda Yakalanan 27 Şüphelinin Tamamı Tutuklandı “Mahzen-32” Operasyonunda Yakalanan 27 Şüphelinin Tamamı Tutuklandı

18 Nisan Çarşamba günü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince Bahçelievler Mahallesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan M.C. isimli şahsın yapılan kontrollerinde 1 adet üzerinde Retay ibaresi bulunan ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 7 adet 7.65mm çapında fişek ele geçirildi.  

Yalova Il Emniyet Mudurluk Silah Fisek Ele Gecirme (1)23 Nisan Pazartesi günü Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri görevlilerince durumundan şüphelenilerek durdurulan 77*** plaka sayılı araç içerisinde bulunan T.A. isimli şahıstan 1 adet Canik marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 72 adet fişek ele geçirildi.

23 Nisan Pazartesi günü Asayiş Şube Müdürlüğümüz Cinayet Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda 21.04.2024 tarihinde olaya karıştığı tespit edilen M.C. isimli şahıs yakalanmış, şahıstan üzerinde Retay ibaresi bulunan 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 13 adet fişek ele geçirildi.

 Yalova İl Emniyet Müdürlüğü şüpheli şahıslar hakkında adli işlemler başlatıldığını duyururken, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelelerinin kararlılıkla sürdüreceklerini açıkladı.

Yalova Il Emniyet Mudurluk Silah Fisek Ele Gecirme (4)

Editör: Arda Yavuz