yalova-ciftlikkoy-chp-belediye-baskan-pazar-ziyaret-kadin-kollari-kahvalti (6)31 Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlere az bir zaman kala Yalova’nın farklı seçim bölgelerinden Belediye Başkan Adayı olan isimler seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu isimlerden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, her Pazartesi günü Çiftlikköy’de kurulan semt pazarına ziyaret etti ve pazar’a gelen vatandaşlarla koyu bir sohbet gerçekleştirdi. Çiftlikköy için gerçekleştirmek istediği projelerden bahseden Yele, Çiftlikköylülerden oy istedi.

yalova-ciftlikkoy-chp-belediye-baskan-pazar-ziyaret-kadin-kollari-kahvalti (4)Kadınlarla Buluştu

Seçim çalışmalarına son sürat devam eden Yele, Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları ile kahvaltı organizasyonuyla bir araya geldi. Çiftlikköy’ün kazanılması için CHP Kadın Kolları’nın çok kritik bir öneme sahip olduğunu belirten Yele, çalışmaları için kadınlara şimdiden teşekkür etti. Program hakkında açıklamalarda bulunan Yele, “Bu süreçte en büyük destekçilerim olacağına inandığım kadın kolları üyelerimizle kahvaltıda bir araya geldik. İl Başkanımız İ. Erdem Doğancı, İl Kadın Kolları Başkanımız Meryem Ataç ve İlçe Başkanımız Savaş Kaşıkçı ile birlikte son derece keyifli ve verimli bir kahvaltı oldu. Tüm kadın kolları üyelerimize teşekkür ederim. Birlikte kazanacağız!” ifadelerini kullandı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

yalova-ciftlikkoy-chp-belediye-baskan-pazar-ziyaret-kadin-kollari-kahvalti (8)yalova-ciftlikkoy-chp-belediye-baskan-pazar-ziyaret-kadin-kollari-kahvalti (7)yalova-ciftlikkoy-chp-belediye-baskan-pazar-ziyaret-kadin-kollari-kahvalti (2)yalova-ciftlikkoy-chp-belediye-baskan-pazar-ziyaret-kadin-kollari-kahvalti (3)yalova-ciftlikkoy-chp-belediye-baskan-pazar-ziyaret-kadin-kollari-kahvalti (1)

CHP’li Başkanlardan Gürel’e Ziyaret CHP’li Başkanlardan Gürel’e Ziyaret

Editör: Arda Yavuz