Adil Yele Haberleri

Adil Yele haberleri ve güncel Adil Yele gelişmeleri, Adil Yele ile ilgili tüm video, Adil Yele fotoğrafları ve Adil Yele haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


ÇİFTLİKKÖY

Yalova Katı Atık Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği (YAKAB)’nde gerçekleştirilen il toplantıda Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele Başkan seçildi.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, şehrin temiz ve yaşanabilir bir ortamda olmasını sağlamak için yoğun bir çaba harcadıklarını belirtti.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, vatandaşların önemli şikayetlerinden biri olan Mokamp bölgesindeki umumi tuvalet sorununa çözüm getiriyor.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ilçenin önemli bir noktası olan kapalı pazaryeri esnafıyla bir araya gelerek kahvaltı düzenledi.

SİYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, belediye toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

SİYASET

CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele’nin düzenlediği basın toplantısına katıldı. Doğancı, konuşmasında belediyenin devir alındığı...

SİYASET

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından basın mensuplarıyla ilk kez belediye toplantı salonunda bir araya...

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, 25 Nisan Perşembe günü saat 14:00’te basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir açıklama yayınladı.

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy’ün yeni Belediye Başkanı Adil Yele, ilçe halkının hayırlı olsun ziyaretlerini kabul ediyor. Başkan Yele ilçe halkı ile görüşmelerinde kısa...

ÇİFTLİKKÖY

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, ‘Tertemiz Yarınlar Okullarda Başlar’ projesi kapsamında öğrencilerle birlikte sahil temizliği gerçekleştirdi.

ÇİFTLİKKÖY

Yalova Uğur Okulları Kurs Müdürü Abdulvahit Arslan, Çiftlikköy’ün Belediye Başkanı seçilen Adil Yele’yi makamında ziyaret etti.