31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından partiler kendi içlerinde değerlendirme süreçlerine gittiler. Seçimin ardından Ramazan Bayramı tatilinin girmesi nedeniyle bu toplantılara ara verilmişti ve tatilin bitmesinin ardından normal akışa tekrar dönüldü.

Başkan Güçlü’den Muhtarlara Çıkarma Başkan Güçlü’den Muhtarlara Çıkarma

Yerel seçimler sonucu tüm Türkiye’de istediği sonuçları elde edemeyen AK Parti’den nasıl bir tablo ortaya çıkacağı merak konusu oldu. Seçimlerin hemen ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın değişim mesajı vermesi dedikoduları daha da arttırdı.

Yalova Ak Parti Il Baskanlik Haftalik Yonetim Kurulu Toplanti Baskan Genclik Kadin (1)Yalova’daki 14 seçim bölgesinden sadece 3’ünü kazanarak beklediğini bulmayan AK Parti’nin Yalova’daki durumunun ne olacağı ilgi çekiyor. Bu yorumların dışında AK Parti Yalova İl Başkanlığı da seçimlerde istediği sonuçları elde edemediklerinin nedenlerini kendi içerisinde arıyor. Bu kapsamda ise AK Parti, her hafta gerçekleştirdiği Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısını, AK Parti Yalova İl Başkanlığı’nda gerçekleştirdi. Toplantıya AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü başkanlık ederken, AK Parti Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve İl Yöneticileri katılım sağladı.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Ak Parti Il Baskanlik Haftalik Yonetim Kurulu Toplanti Baskan Genclik Kadin (3)Yalova Ak Parti Il Baskanlik Haftalik Yonetim Kurulu Toplanti Baskan Genclik Kadin (4)

Editör: Arda Yavuz