31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlere sayılı günler kala partiler ve adaylar bir yandan çalışmalarına devam ederken bir yanda da seçim günü yapılacak faaliyetlerin organizasyonunu düzenliyor.

2004 yılından beri Yalova Belediye Başkanlığı seçimlerinde mutlu sona ulaşamayan AK Parti bu kez çok iddialı ve seçimlerde herhangi bir aksaklıkla karşılaşmamak adına işleri sıkı tutuyor. Bu kapsamda AK Parti Yalova İl Başkanlığı, Yalova’da görev alacak parti müşahitlerini düzenledikleri iftar yemeğinde ağırladı. Organizasyona AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü,  AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Belediye Başkanı ve AK Parti Yalova Belediye Başkan Adayı Mustafa Tutuk, Yalova İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti Yalova İl Teşkilatı katılırken, görüşmede seçim günü yapılacaklar üzerine istişarede bulunuldu.

“Enkaz Edebiyatı Yapmayacağız” “Enkaz Edebiyatı Yapmayacağız”

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Yalova Belediye Baskan Aday Ak Parti Secim Calisma (1)Yalova Ak Parti Secim Sandik Gorevli Iftar Yemek (4)Yalova Ak Parti Secim Sandik Gorevli Iftar Yemek (2)Yalova Ak Parti Secim Sandik Gorevli Iftar Yemek (3)Yalova Ak Parti Secim Sandik Gorevli Iftar Yemek (1)

Editör: Arda Yavuz