Bu yıl 35. Yaşını kutlayan ve birçok ilde temsilciği bulunan Aktiffelsefe Kültür Derneği birçok alanda yaptığı gönüllü çalışmalarla, modern dünyanın sorunlarına çözümler sunmak için bireye ve topluma imkân verebilecek bütünsel bir gelişme yolu öneriyor. Bu kapsamda derneğin Yalova Temsilciliği yeni bir etkinliğe daha imza atıyor. Temsilcilik 23 Nisan Haftası programları kapsamında Fransız yazar Antoine de Saint-Exupery’in 1943 yılında yayımladığı ünlü masal Küçük Prens’in sembollerini ortaya çıkarabilmek için konferans düzenleyecek.

Dernek Yalovalıları etkinliklerine davet ederken “Saint Exupery’nin Küçük Prens eseri yazıldığı dönemden bu yana milyonlarca insanı etkilemeye devam ediyor. Küçük Prens, hayallerini kaybetmiş günümüz insanı açısından tekrar hatırlamaya ve üzerine düşünmeye değer bir konudur. İçinizde var olan ve hala hayallerini takip etmek isteyen iç insanın uyanması için bir davettir. Unutmayın "Çölü güzelleştiren şey, bir yerlerde bir kuyu saklıyor olmasıdır." der Küçük Prens. Şimdi o kuyuyu bulma vakti!” ifadelerini kullandı.

Çiftlikköy, Tarık Mengüç’le Eğlenceye Doydu Çiftlikköy, Tarık Mengüç’le Eğlenceye Doydu

24 Nisan Çarşamba günü saat 20:00’de Aktiffelsefe Yalova Dernek Binası’nda gerçekleşecek programa katılmak isteyenler https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=rhkKqrGA80mwpS_b8QuTg1aJmA4MhNJDuCy2YZin-1ZUNEI2WVpGNFVOWFFWRks3Nks1NllJWjJMTS4u internet adresinden kayıt yaptırabilirler.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Editör: Arda Yavuz