Aktiffelsefe Haberleri

Aktiffelsefe haberleri ve güncel Aktiffelsefe gelişmeleri, Aktiffelsefe ile ilgili tüm video, Aktiffelsefe fotoğrafları ve Aktiffelsefe haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


KÜLTÜR

Yalova’da da şubesi bulunan Aktiffelsefe Kültür Derneği, 35. kuruluş dönemini Ankara’da düzenlediği festivalle coşkuyla kutladı.

MEDYA

Aktiffelsefe Yalova Temsilciliği, 7 Mayıs Salı günü “Yaşam için Pratik Felsefe Seminer Dizisi” için tanıtım akşamı düzenleyecek.

MEDYA

Yalova’da da şubesi bulunan Aktiffelsefe Kültür Derneği, 35. kuruluş dönemini Ankara’da düzenleyeceği festivalle kutlayacak.

KÜLTÜR

Aktiffelsefe Yalova Temsilciliği 23 Nisan Haftası’nda “Küçük Prens ve Sembolojisi” Konferansı düzenleyeceklerini kamuoyuna duyurdu.

KADIN

Aktiffelsefe Kültür Derneği Yalova Temsilciliği, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak konferans düzenleyeceğini duyurdu.

KÜLTÜR

Aktiffelsefe Kültür Derneği Yalova Temsilciliği, 12.Uluslararası Eskişehir Göç Karikatür Festival Sergisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

KÜLTÜR

35. yaşını kutlayan Aktiffelsefe Kültür Derneği Yalova Temsilciliği, Uluslararası Karikatür Festivali Sergisi düzenliyor.

KÜLTÜR

Aktiffelsefe Kültür Derneği Yalova Temsilciliği, 2024 yılının ilk seminer grubu açacağını duyurdu.