İşlerini aşkla, şevkle, özveriyle yapan bir ekibe sahip olduğu için çok şanslı olduğunu belirten Başkan Oral, "Belediyecilikte örnek gösterilen çalışmaları birlikte yapıyor, birlikte başarıyoruz" diyerek, tüm personele teşekkür etti.

yalova-altinova-belediye-baskan-personel-aksam-yemek (5)Çalışanlar ve aileleriyle buluştu

Ulaşımdan tarihi ve kültürel mirasa, eğitimden kadın istihdamına kadar her alanda ilçeye önemli hizmetler kazandıran Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, bu kez belediye çalışmaları ve aileleriyle buluştu. Belediye Sosyal Tesisleri'nde iki grup halinde düzenlenen etkinlikte mesai dışında bir araya gelme fırsatı bulan büyük Altınova Ailesi'nin her ferdi, tam bir aile sıcaklığında vakit geçirdi. Tüm personeli kapıda karşılayıp, hal hatır sorun Başkan Oral, büyük ailenin küçük fertlerini de unutmadı. Personelin çocuklarına kitap ve oyuncak hediye eden Başkan Oral, böylesi büyük bir ailenin ferdi olmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

yalova-altinova-belediye-baskan-personel-aksam-yemek (4)“Birlikte başardık”

Altınova Belediyesi'nin Borçları Açıklandı: 296 Milyon TL! Altınova Belediyesi'nin Borçları Açıklandı: 296 Milyon TL!

Belediye çatısı altında birlikte mesai harcadıklarını personeline seslenen Başkan Oral, "Biliyorsunuz ki belediyecilik, doğumdan ölüme kadar hayatın her alanında olan, zor, meşakkatli ve özveri isteyen bir. Ama en önemlisi de bir ekip işi. Aşkla çalışan, gerçekten işini severek yapan bir ekip gerekiyor. Biz Altınova olarak şanslıyız. Sizler gibi bu işe gönül koyan çalışma arkadaşlarımız var. Sağ olun, var olun. Bugün Altınova'mız gerçekten Yalova'da örnek gösteriliyor. Artık gözde ilçelerden biri olduk. Bunu sağlayan sizlersiniz. Önde biz varız, reklamı biz yapıyoruz ama emeği siz harcıyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyorum.

yalova-altinova-belediye-baskan-personel-aksam-yemek (7)“4 - 4'lük bir şehir yapmak istiyoruz”

Ziyaretçi ağırlayan Deniz Feneri Müzemiz, çalışmasını hızlandırdığımız kent müzemiz yine Cadde Projemiz ilçemize prestij kattı. Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçemiz, hemen karşıda Kuş Gözlem Kulemiz ve Doğa Parkımız, arkeolojik kazılarımız, Yöresel Ürünler Üretim Merkezimiz. Bunların hepsi ilçemize değer kazandıran çalışmalar. Biz belediyecilikte örnek gösterilen çalışmaları birlikte yapıyoruz, birlikte başarıyoruz. Bundan sonra da inşallah bu çalışmaları hep birlikte götüreceğiz. Aynı ekip, aynı azim, aynı aşk ve hevesle devam etmemiz gerekiyor. Altınova'yı tarihi, kültürü, sanayisi, tarımı ve doğasıyla 4 - 4'lük bir şehir yapmak istiyoruz. Ciddi bir ilerleme sağladık. İnşallah bundan sonra geliştirerek sürdüreceğiz ve parmakla gösterilen bir AltınŞehir olacağız" diye konuştu.

yalova-altinova-belediye-baskan-personel-aksam-yemek (3)yalova-altinova-belediye-baskan-personel-aksam-yemek (2)yalova-altinova-belediye-baskan-personel-aksam-yemek (1)

Editör: Arda Yavuz