TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor TKBL’de Play-Off Heyecanı: Şampiyon Belli Oluyor

21 Mart 2024 tarihinde Armutlu Tanju Aksoy Spor Salonunda başlayan organizasyonda kamu kurumlarında görev yapan 42 isim ter dökerken, 27 Mart Çarşamba günü çeyrek finaller, 28 Mart Perşembe günü ise final karşılaşmaları oynanacak. 
Yalova Armutlu Masa Tenisi Heyecan Sporcu (2)Kıran kırana geçen müsabakalarda ise Armutlu Meslek Yüksekokulunda eğitim gören 4 öğrenci, Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün verdiği eğitim sonrasında hakem olarak maçlarda görev yapıyor. İlk etapta eleme usulüyle yapılan müsabakaların ardından 5 isim final grubunu oluşturacak. Nisan ayının ilk haftasında tek devreli lig usulü oynanacak maçların ardından şampiyon belli olacak. Turnuva sonunda ilk 3’e giren sporcular madalya ve katılım sertifikasıyla ödüllendirilecek.
Yalova Armutlu Masa Tenisi Heyecan Sporcu (3)İlçede masa tenisiyle başlayan kurumlararası turnuvayı Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü önümüzdeki dönemde ayak tenisi, futbol, voleybol, futsal ve yüzme yarışlarıyla çeşitlendirecek.
Yalova Armutlu Masa Tenisi Heyecan Sporcu (4)Amaçlarının Kaymakam Yusuf Melikşah Aydın’ın vereceği destekle, Armutlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak sporu Armutlu’da tüm kesimlere yaymak olduğunu belirten Müdür Akalp, Armutlu için gelecekteki hedeflerinin Milli takımlara sporcu kazandırmak olduğuna vurgu yaptı.

Editör: Arda Yavuz