Yalova Belediyesi Halka Hizmetini Artırıyor Yalova Belediyesi Halka Hizmetini Artırıyor

Yalovalılara temiz ve sağlıklı bir çevre sunmak isteyen Yalova Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ile birlikte gerçekleştirdikleri temizlik çalışmalarını Bağlarbaşı Mahallesi’nde tamamladı.

Çalışmalarına; kaldırım kenarları, binaların ve evlerin önlerindeki yabani otların biçilmesi ile başlayan ekipler, mıntıka temizliği, moloz ve katı atıkların toplanması, yolların tazyikli su ile yıkanması, çöp konteynerlerinin temizlik ve dezenfektesi gibi çalışmaları sokak sokak yürüttü.

Bağlarbaşı Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları hakkında bilgi veren Yalova Belediyesi yetkilileri; “Bağlarbaşı Mahallemizde başlattığımız çalışmaları sabahın erken saatlerinde başlayıp sokak aralarına taşıdık. Kaldırım kenarlarında büyüyen yabani otları biçtik. Yolları tazyikli su ile yıkayıp araç süpürgesi ile kaldırım ve yolları toprak ve atıklardan arındırdık. Süpürgeci personellerimiz ile mahallemizi köşe bucak süpürdük. Belediyemize ait süpürge araçlarımız ile de kaldırım kenarlarını detaylı bir şekilde temizledik” şeklinde konuştu.

baglarbasi-temizlik (2)

Editör: Arda Yavuz