Çalışma Haberleri

Çalışma haberleri ve güncel Çalışma gelişmeleri, Çalışma ile ilgili tüm video, Çalışma fotoğrafları ve Çalışma haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Yalova İl Özel İdaresi, 2024 yılı yatırım programı kapsamında başlattığı asfalt sathi kaplama çalışmalarını hızla sürdürüyor.

MEDYA

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) tarafından yürütülen yeni MAG yapılanması çalışmaları kapsamında, belediye başkanlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

ALTINOVA

Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca, görevinin ilk 100 gününde yapılan çalışmaları kamuoyu ile paylaştı. Belediye Başkanı Fazlaca, Altınova’nın genciyle, yaşlısıyla...

MERKEZ

Yalova’da trafiği rahatlatmak amacıyla Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi'nde başlatılan yol çalışmaları hızla ilerliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel,...

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi, belde genelinde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

GÜNDEM

Yalova Çalışma ve İş Kurumu ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Yalova İnsan Kaynakları Platformu tarafından 10 Temmuz 2024...

MERKEZ

Yalova Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi Eski Bursa Caddesi üzerinde çöken yolu yeniden kullanıma açmak için çalışmalara başladı.

ALTINOVA

Subaşı Belediyesi, bugün saat 10:00-14:00 arasında Altınkent Mahallesi’nde su hatlarında yapılacak bakım çalışması nedeniyle su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

ALTINOVA

Altınova Belediyesi, ilçe genelinde altyapı ve çevre düzenlemelerine yönelik çalışmalarına başladı.

GÜNDEM

Yalova Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şube Müdürlüğü, endemik bitkilerin korunması ve çoğaltılması amacıyla önemli bir çalışmaya imza attı.

MERKEZ

Kadıköy Belediyesi personelleri, ilçe genelinde çalışmalar gerçekleştirdi.

ÇINARCIK

Çınarcık Belediye ekipleri, Taşliman Mahallesi Barbaros Caddesi'nde, lodostan dolayı tahrip olan kaldırımın onarım çalışmalarını başarıyla tamamladı.