3. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Altınova Belediyespor ile Yeşilovaspor tarihlerinde ilk kez BAL’da kozlarını paylaşacak.

Yalova derbisine yarın Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu ev sahipliği yapacak ve Yalovalı futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği mücadelede 14:00’da başlayacak. Kritik 90 dakikada Sakarya bölgesinden Bahadır İleri düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise aynı bölgeden Önder Demir ve Ramazan Çiftçi üstlenecek.

Beşinci hafta öncesinde 3 galibiyet ve 1 beraberlikle Yeşilovaspor topladığı 10 puanla grubun üçüncü sırada yer alıyor. Şuana kadar oynadığı 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Altınova Belediyespor ise 7 puan ve averajla dördüncü basamakta bulunuyor. Derbi öncesinde ev sahibi Altınova Belediyespor’da eksik bulunmazken, Yeşilovaspor’da tedbirli olan Çağatay Polatdemir, Ömer Faruk Özdemir forma giyemeyecek.

Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor Yeşilova Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor

Yalova derbisinin centilmence geçmesini dileyen Sarı Yeşilli ekibin teknik patronu Abdurrahman Güneş, galibiyete inandıklarını ifade ederken centilmence maç dilediğinin altını çizdi. Yeşil Mavili ekibin çalıştırıcısı Mehmet Seçkin’de hedeflerinin 3 puan olduğunu Yalova’ya yakışır bir izletmek istediklerini dile getirdi.

yalova-bal-altinova-yesilova-derbi-sezon-futbol (1)

Editör: Arda Yavuz