1 Eylül itibari ile av yasağının ortadan kalkması ile vatandaşlar istedikleri balıklara en taze şekilde balık tezgahlarından ulaşmaya başlamıştı. 15 Nisan av yasakları tekrar gelecek ve taze balığa hasret kalınacak.  Beyaz etin deniz ürünlerinden olan balıkta folik asit, fosfor, kalsiyum, iyot ve selenyum gibi mineraller var ve aynı zamanda güçlü bir protein kaynağı. Türkiye’nin özellikle sahil bölgeleri olmak üzere 81 ilinde de balık tüketiliyor. 1 Eylül itibariyle av yasağının kalkmasının ardından tezgahlarda balık çeşitleri yer almaya başlamıştı ve Yalovalılar, bu gün tezgahında karadeniz hamsisi, yerli uskumru, sarı kanar istavrit’e en taze şekilde ulaşıyor.

Sarı kanat istavrit kilosu 100 lira 
Yerli Uskumru kilo 150 lira 
Karadeniz Hamsisi 150 lira

Yalova Balik Fiyatlari Ne Durumda Balik Tezgahinda Kedi Var Haber Manset Gazete Balik (11)KEDİ SAHİPLİDİR KARIŞMAYIN

Balıkçı esnafının, balık balyasına yazdığı yazıda Kedi Sahiplidir Karışmayın, yazısına açıklık getirdi. 2 aylık iken yaralı şekilde yavru halde bulduğu kediyi tüm bakımlarını sabah akşam yapıp iyileştiren balıkçı esnafı, elleriyle büyüttüğü kediyi geceleri dükkanda bıraktığını, içerde her türü ihtiyacının karşıladığını, gün içinde çıkıp dolaştığını ifade etti. Mama çeşitleri ve su ile beslenen kediye kimse karışmasın diye balık tezgahının başına “kedi sahiplidir karışmayın” yazıp, kediyi koruma altına aldığını ifade etti. Aynı zamanda balıklarını korumak içinde buzu satın alıp en taze şekilde korumaya çalıştığını ifade eden esnaf, balıklarımda önemli, sabahtan akşama bayatlamasın, malum havalar ısınmaya başladı ve koruma altına almak gerekiyor sattığımız balıkları açıklamasında bulundu.

Altın Haftaya Nasıl Başladı? Altın Haftaya Nasıl Başladı?

Haber: Duygu Saral

Yalova Balik Fiyatlari Ne Durumda Balik Tezgahinda Kedi Var Haber Manset Gazete Balik (12)Yalova Balik Fiyatlari Ne Durumda Balik Tezgahinda Kedi Var Haber Manset Gazete Balik (9)Yalova Balik Fiyatlari Ne Durumda Balik Tezgahinda Kedi Var Haber Manset Gazete Balik (10)Yalova Balik Fiyatlari Ne Durumda Balik Tezgahinda Kedi Var Haber Manset Gazete Balik (8)Yalova Balik Fiyatlari Ne Durumda Balik Tezgahinda Kedi Var Haber Manset Gazete Balik (2)

Editör: Arda Yavuz