Balıkçı Haberleri

Balıkçı haberleri ve güncel Balıkçı gelişmeleri, Balıkçı ile ilgili tüm video, Balıkçı fotoğrafları ve Balıkçı haberleri Yalova Gazetesi sitemizde


GÜNDEM

Geçtiğimiz yıl içinde yaşanan olumsuz hava koşullarından dolayı zarar gören Yalova Merkezdeki Balıkçı Barınağı’ndaki çöküntüler görenleri korkutuyor.

EKONOMİ

1 Eylül itibari ile av yasağının ortadan kalkması ile vatandaşlar istedikleri balıklara en taze şekilde balık tezgahlarından ulaşmaya başlamıştı. 15...

KALDIRIM MUHABİRLERİ

Yalova Gazetesi, Yalova Balık Pazarı’na giderek balıktaki son durum hakkında bilgi aldı.

KISA KISA

Yalova Merkez Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Hasan Karataş, balıktaki son durumu, siz değerli takipçilerimiz için anlattı.

EKONOMİ

Her hafta düzenli olarak çekimini gerçekleştirdiğimiz Yalova’nın balıkçı tezgahında bu haftaki misafiri taze Mezgit oldu. Mezgitin kilosu 130 liradan, balıkseverler...

ÇINARCIK

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Esenköy beldesinde balıkçı barınağına giren yunus, cep telefonuyla görüntülendi.

GÜNDEM

Yalova’da balıkçılar, Yalova açıklarındaki gemi demirleme sahasının yeri dolayısıyla sıkıntı yaşadıklarını söyledi.

GÜNDEM

İstilacı tür olarak bilinen zehirli balon balığının yeni rotasının Marmara Denizi olması, bölgedeki balıkçıları endişelendirdi.

GÜNDEM

Yalova merkez sahilde bulunan balıkçı barınağına yaşanan çökme vatandaşlar ve balıkçılar arasında endişeye neden oldu.

ÇINARCIK

Geçtiğimiz haftalarda Yalova’yı etkisine alan fırtına, Esenköy balıkçı barınaklarını yerle bir etmişti.

ÇINARCIK

Bu haftasonu Marmara Denizi'nde şiddetli fırtına sonucunda Çınarcık, Koruköy ve Esenköy sahil bölgelerinde bulunan balıkçı barınakları büyük hasar gördü.

ÇINARCIK

Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Cumartesi günkü fırtına sonrası ağır maddi hasar alan balıkçı barınağı ile ilgili açıklama yaptı.