31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinin sona ermesinin ardından seçim sonrası işleyen prosedüre de tüm hızıyla devam ediliyor. Seçimleri kazanan isimler, itirazların sonuçlanmasının ardından Yüksek Seçim Kurulu’na giderek mazbatalarını almaya başladılar. Seçimleri kazanarak yeni belediye başkanı olan bu isimler, yönetecekleri Belediye’ye giderek eski belediye başkanının eşliğinden devir teslim töreni katılıyor ve resmen göreve başlıyorlar. Bu kişilerden birisi de oyların 57, 81’ini alarak Kadıköy Belediye Başkanı seçilen Yılmaz Tavşan oldu. Belediyeye giden Başkan Tavşan ve CHP’liler görevi eski Başkan Mehmet Şahin’den devraldı.
Yalova Kadikoy Belediye Baskan Chp Devir Teslim (1)“Belde halkımıza minnetlerimizi sunuyorum”
Gerçekleştirilen tören için duygu ve düşüncelerini resmi sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Tavşan, “Doğduğum ve büyüdüğüm topraklarda “Bismillah” diyerek başlıyoruz göreve. Zorlu ve onurlu görevi Belediye Başkanımız Mehmet Şahin’den devraldık. Kendisine ve beldemizde taş üstüne taş koyan tüm büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Seçim süreci boyunca bizimle birlikte gece gündüz demeden çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza ve tüm belde halkımıza minnetlerimi sunuyorum. Teslim aldığımız mühür asla halkımızın onay vermediği, yasal olmayan bir karara vurulmayacak. Kadıköy kazandı” ifadelerine yer verdi.
Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Memleket Partisi Kurultay Sürecini Başlattı Memleket Partisi Kurultay Sürecini Başlattı

Yalova Kadikoy Belediye Baskan Chp Devir Teslim (6)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Chp Devir Teslim (5)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Chp Devir Teslim (4)Yalova Kadikoy Belediye Baskan Chp Devir Teslim (3)

Editör: Arda Yavuz