31 Mart 2024 tarihinde yapılacağı açıklanan Mahalli Genel Seçimlere az bir zaman kala Belediye Başkan Adayları olan isimler çalışmalarına devam ediyor. Bu isimlerden biri olan ve Milliyetçi Hareket Partisinden tekrar aday gösterilen Esneköy Belediye Başkan Mehmet Temel, yeniden Belediye Başkanı olabilmek için Esenköy’ü sokak sokak geziyor. Son 5 yılda gerçekleştirdiği projeleri hem yüz yüze hem de sosyal medya yoluyla anlatan Başkan Temel, çalışmalarına hayırlı bir iş için ara verdi. Esenköy Belediye Meclis Üyesi Erdem Küçük ile birlikte Başkan Temel, Çelik ve Uçar ailelerinin çocukları Eda ve Muhterem çiftinin mutluluklarına ortak oldu. Gerçekleştirilen nişan töreninde yüzükleri takan Başkan Temel, genç çifte “hayattaki her şeyin başı sevgidir” diyerek mutluluklar diledi.

Haber/Göktuğ Doğukan Yüksel

Başkan Kurt; Her Şeyimiz Olan Çocuklarımızın Bayramını Kutluyorum Başkan Kurt; Her Şeyimiz Olan Çocuklarımızın Bayramını Kutluyorum

Yalova Cinarcik Esenkoy Belediye Baskan Genc Cift Toren Nisan (4)Yalova Cinarcik Esenkoy Belediye Baskan Genc Cift Toren Nisan (3)Yalova Cinarcik Esenkoy Belediye Baskan Genc Cift Toren Nisan (2)

Editör: Arda Yavuz