‘Kalite Asla Tesadüf Değildir’ ‘Kalite Asla Tesadüf Değildir’

Yalova Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Başkan Tutuk’u, Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin karşıladı. Ziyarette Başkan Tutuk’a Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Munip Namal, AK Parti İl Kadın Kolları Başkan Selihan Dicle Şimşek, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi İnanç Kaya’da eşlik etti.
Yalova Belediye Baskan Ak Parti Yonetim Sosyal Hizmet Huzurevi Ziyaret (6)Huzurevi sakinlerini tek tek gezerek odalarında ziyaret eden 18-24 Mart Yaşlılar Haftasını kutlayan Başkan Tutuk, ardından huzurevi sakinleriyle oturup sohbet etti. Yaşlılarımızın geçmiş yılların birikimi ve tecrübesiyle yeni nesillere yol gösterdiğini belirten Başkan Tutuk; “Sizler ülkemizin çınarları olan atalarımız, yaşlılarımız değerlerimizi ve kültürel mirasımızı nesilden nesile taşımamıza yardımcı olan değerli büyüklerimizsiniz. Tarihin her döneminde Türk Milleti yaşlısına gereken değeri vermiştir. Bu gerçek Milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Millet olarak, değerlerimizin ve kültürümüzün taşıyıcıları, baş tacımız olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek sadece bir gün değil, her zaman hatırlamamız gerekmektedir. Sizleri sadece bu güne bu haftaya özel ziyaret etmedik. Ben elimden geldiğince sizlerin yanında olmaya ve sizlerle vakit geçirmeye özen gösteren biriyim. Sizlerde bir isteğiniz, bir talebiniz olursa ben her zaman sizin yanınızdayım” dedi.

Yalova Belediye Baskan Ak Parti Yonetim Sosyal Hizmet Huzurevi Ziyaret (7)Yalova Belediye Baskan Ak Parti Yonetim Sosyal Hizmet Huzurevi Ziyaret (5)Yalova Belediye Baskan Ak Parti Yonetim Sosyal Hizmet Huzurevi Ziyaret (3)Yalova Belediye Baskan Ak Parti Yonetim Sosyal Hizmet Huzurevi Ziyaret (4)Yalova Belediye Baskan Ak Parti Yonetim Sosyal Hizmet Huzurevi Ziyaret (1)

Editör: Arda Yavuz